ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΦΟΙ ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟ

ΑΦΟΙ ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗ - ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΝΟΧ

Διεύθυνση - ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Διεύθυνση: ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΟΙΛΩΝ Τ.Κ. - ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Τ.Κ.: 50100
Περιοχή - ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Περιοχή: Κοζάνης Κατηγορία - ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Τηλέφωνο - ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Τηλέφωνο: 2461095554 Fax - ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Fax: 2461095390
Κινητό - ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Κινητό: - E-mail - ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ E-mail: afoimitsiakou@hotmail.com
Υπεύθυνος - ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Υπεύθυνος: ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Ιστοσελίδα:
Η εταιρεία "ΑΦΟΙ ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ Ο.Ε" ξεκίνησε πρίν από 30 χρόνια δυναμικά στο χώρο της οικοδομής και των μεγάλων κατασκευαστικών έργων από τους αδερφούς Μητσιάκου. Ο πεαγγελματισμός, η άριστη ποιότητα υλικών και εφαρμογών σε όλες τις κατασκευές, η αξιοπιστία και η ταχύτητα στο χρόνο παράδοσης και τοποθέτησης είναι οι λόγοι που μας καθιέρωσαν στον κατασκευαστικό τομέα ως μία από τους καλύτερους του κλάδου. Αρχικά δραστηριοποιούνταν στο χώρο του γυαλιού αποκλειστικά. Αργότερα ύστερα α...
Επισκέπτες: 14740

ΑΦΟΙ ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗ - ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΝΟΧ

ΑΦΟΙ ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗ - ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΝΟΧ

Η εταιρεία "ΑΦΟΙ ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ Ο.Ε" ξεκίνησε πρίν από 30 χρόνια δυναμικά στο χώρο της οικοδομής και των μεγάλων κατασκευαστικών έργων από τους αδερφούς Μητσιάκου. Ο πεαγγελματισμός, η άριστη ποιότητα υλικών και εφαρμογών σε όλες τις κατασκευές, η αξιοπιστία και η ταχύτητα στο χρόνο παράδοσης και τοποθέτησης είναι οι λόγοι που μας καθιέρωσαν στον κατασκευαστικό τομέα ως μία από τους καλύτερους του κλάδου.

Αρχικά δραστηριοποιούνταν στο χώρο του γυαλιού αποκλειστικά. Αργότερα ύστερα από το σεβασμό που απέκτησε στο χώρο των κατασκευών της δόθηκε η δυνατότητα να επεκταθεί στο χώρο του αλουμινίου, του inox και του σιδήρου.

Από το 2009 η ετιαρεία λειτουργεί σε νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 2ο χλμ Περιφεριακής Οδού Κοίλων-Βατερού, εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας δίνοντάς μας έτσι τη δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι νέες μας εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν ύστερα από συμμετοχή μας στον αναπτυξιακό νόμο του 2004.

Πλέον η επιχείρηση ασχολείται με την κατασκευή ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου, παραθύρων στέγης, υαλοπετασμάτων, αιθρίων, σκεπάστρων και J BOND της εταιρείας ALUMIL. Διαθέτουμε επίσης μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων από πάνελ πόρτας, θωρακισμένες πόρτες, γκαραζόπορτες και κάγλελα inox - αλουμινίου και σιδήρου. Τέλος διαθέτουμε διαφόρων διαστάεων και διατομών από τζάμια ενεργειακά, διπλά, αλεξίσφαιρα, καθρέφτες, όπως επίσης οποιαδήοπτε επεξεργασία τζαμιού (μπιζουτέ, ροντέ, τρασσέ). Η ετιαρεία μας είναι πιστοποιημένη με CE.